Gott Nytt År!

hoppas alla får ett underbart nyår med mycket firande.
Nu ska jag gå och ta en dusch, äta mat och träffa alex.


Puss på er alla, & njut av sista dagen av 2008!!

underbart.




Ja, jullov är underbart. Julafton var jättemysig, jag var uppe med familjen i hudik hos min mormor&morfar. Syrran var den bästa jultomten någonsin...hihi. Ikväll blir det bio me pojkvännen, vi ska se "the day  the earth stood still". Myspys.


Har inte så mkt att skriva, men puss på er alla!! tihi, LINN







HOOLIGANS!


.. helgen har varit bra. Dock har jag sovit jättelite såå sjukt trött just nu + att jag tror att jag håller på att bli sjuk..ushh!
Aja, idag har jag mitt sista prov innan lovet, psykologi. Det känns okej, ska bara gå igen instuderingsfrågorna så jag känner att jag kan allt.

I lördags var jag och såg Hersby Hooligans vs. Gångsätra Killers. Jag hade jättekul, sjukt drag på läktaren och alex spelade en väldigt bra. Dock förlorade hooligans både tjej och killmatchen, synd men sant. Men det var LUNGT värtpengarna ändå. Lite bilder:


 











Nu ska jag plugga..hihi.LiNN

.trött,glad&ångest.

... Denna morgon är jag helt mixad i hjärnan. SJUUKT trött, låg och snacka me calle frma till 5.. , vilket var jättemysigt men oxå gör så man e otroligt trött. Ångest har jag av en anledning nu flesta vet, lrlär få veta. Och glad är jag för att det snart e helg + sen lov = massa ledig tid.

Ieftermiddag ska jag träffa linda, undra om joanna skulle va me?.hmm, aja.. jag ska hjälpa henne me matte B. Hon har prov i morrn, så ska faktist bli kul att vara det som kan lite mer ,en nån annan, för en gång skulle..hihi. Hoppas jag kan mer iaf ;), det lär vi se. Jag är alltid van att vara den som inte fattar något, och får det förklarat för en. Men det ska bli jättetrevligt och kul. Jag ska se till att redovisa engelska arbetet om Mark Twain som jag ska göra nu, för henne.. så jag kan öva till redovisningen på fredag :)

Nu ska jag äta frukost me alla mina tankar och trötthet. LINN




Every sixty seconds you spent, is a minute of happiness you'll never get back .. ♥



.jul snart!.

Ja ni, jättehärlig kväll igår måste jag säga, i will tell you more about it later :)
Nu ska jag egentligen plugga, men min mor ringde och sa att jag skulle skriva julklappslista.. så här sitter jag och försöker komma på vad jag önskar mej, med sööt ruffa i mitt knä. Det är väldigt tragiskt att jag måste tänka och försöka komma på vad jag vill ha i julklapp.. då har man verkligen för mkt saker. Snacka om att alla vi är bortskämda..ska prata för mej själv, men jag tror alla på lidingö... måste "tänka" för att komma på vad de vill ha i julklapp. väldigt tragiskt!

Alex & jag har redan bestämt vår julklappa till varandra: Att fortsätta vara så tajta som vi är idag, oavsätt vad som händer. :) Viket jag tycker e detn finaste julklapp man kan få!

Igår fikade jag me linda, hon kom till mej vid 5.. vi drack lite tee och snackade om allt möjligt. Var jättemysigt. Undra vad hon hittade på på kvällen..? va gjorde du? Du kanske kan ringa mej ;)

Nu ska jag väl egentligen plugga fysik "/... så sjukt tråkigt. Jag är verkligen skoltrött just nu. Jag har haft 4prov och 2 inlämningsuppgifter på 3veckor.. är såå trrött på det. Och det tar ju inte direkt slut.. men det går ju iaf åt rätt håll. Har bara 2prov kvar innan jul...hihi, som det vore lite. 

Gu va jag längtar till julen.. så mysigt. Jag ska upp till hudik och fira jul där me min familj och mormor&morfar. Kommer hem två dagar efter julafton, ungefär. Sen bär det av till marocko.. 2a januari 2009!!
shit, tiden går snabbt.


men puss på er, önska mej lycka till me plugget! LINN

.Ma C nationella, Jippi!!!.


Ja idag har varit som alla andra dagar. Dock har varit väldigt glad idag *inte för att jag inte e det alla dagar, kanske var lite extra idag* , fast jag har Ma C nationellt imorrn. Längtar inte direkt, men det känns okej... vill bara få mitt mvg. I will tell you how it goes!
Nu har jag iaf en paus i mitt pluggande, sköönt! Det värsta är att pausen blir alltid längre än vad man har tänkt sej.
Jag tänker, i morrn kl 13.00 har jag skrivit klart Ma C provet, och då behöver jag aldrig öppna den boken igen... så skönt! Det längtar jag därimot efter.

Bestämde nyss att imorrn ska jag in till stan med alex efter skolan & lämna tillbaka byta 2 skortor, han ville ha lite smakråd... känner mej hedrad att få va den personen. Ska bli kul att hänga me han lite, var ett tag sedan.. pga allt plugg!

Jag hoppas det blir en mysig och härlig helg, skulle verkligen behöva det... efter allt plugga och festande.


Ska nog fortsätta plugga nu... tihii LINN


RSS 2.0