. fyra tappra människor.

Har varit en bra helg. Mkt plugg, men en kul fest och många sköna kompisar. 
Jag bestämde mej att gå in på bloggen igen och kolla hur många som har varit inne idag på min blogg.  Hela 4st människor... haha, så bestämde mej att underhålla er 4tappra människor som fortfarande är intresserade av att läsa.

Ja ni, mitt liv består just nu av skolan. Jaa.. varför orkar jag me allt plugg? Bra fråga. Jag tror jag lever på minnet av den gångna helgen och längtan till den som kommer. Låter tragiskt, ja vet.. men så e det. Tänker p¨å att det är 3 veckor kvar till julovet, skönt. & då ska jag till marocko oxå.. vilket ska bli underbart!

Men ska nog sooova nu. Puss LINN

...mitt liv...



Hej alla!

Vet att jag inte har skrivit på länge, men har lixom inte kännt för det. Har haft, och har massa att göra,  i och för sej. Aja, hur e det med mej då? Jo, okej. Bättre än igår.. DET E JU FREDAG! & ute börjar det bli mörkt fast kl bara är halv 2, helt sjukt! Lr så kanske det bara är för att det regnar ute.

Ja, jag slutar iaf plugget tre idag.. så det e skönt. Direkt efter det ska jag in till stan och kolla på nån vinter jacka...haha! Kommer säker inte hitta något, för jag har så sjuuukt svårt att bestämma mej.. men aja, värt ett försök iaf!!
Sen ska jag ta en fika med linda och alex <3  MYS!

Ikväll tror jag att jag ska träffa joanna lr alex, men jag vet inte. VI får se hur det blir. Vad händer ikväll för er? Är såå sugen att komma ut! Nå tips?

Älskar er, LINN



.livet.


Livet är tufft och sjukt förvirrande, det är det jag har kommit fram till den här veckan!

LINN

.mina underbara kompisar.

..i dag mår jag bättre. Idag har jag verkligen märkt hur många underbara kompisar jag har :) Älskar er!
Nu måste jag återgå till min tråkiga engelska uppsats som ska vara klar på fredag. puss på er alla!

LINN

...


..har så sjukt många funderingar just nu. Är förvirrad...Blää. Livet går verkligen inte som man vill...& för mej händer det väldigt ofta just nu. Känns fel att skriva alla mina problem här (& detsutom.. inte så intressant) , ja menar ...vem som helst kan ju läsa.  Aja, FAN!.. säger jag bara. Nu måste jag plugga ... *gråt*!!

LINN

MILANO!


ar i milano nu, har det verkligen underbart! Har shoppat massor..dock har det regnat en del..
Men nu ska vi ut och ata ! puss LINN

RSS 2.0