Rätt spår.

Alla vill ju hålla sej på rätt spår i livet. Det kan handla om rätt spår till våra mål, rätt spår för våran personlighet, rätt spår för att göra bra i skolan, rätt spår för att utvecklas till den person vi vill bli...idealbilden av oss själva.

Men det är så otroligt lätta att man tar ett litet steg från de rätta spåret, även om man gör det för en bra anledning, så är det så svårt att komma tillbaka igen. Det är som uttrycket "allt i världen går mot oordning", det är så världen är skapad, & i det här fallet är oordning det felaktiga spåret. För att komma tillbaka till det rätta spåret igen krävs det mer energi från oss än att fortsätta på det felaktiga spåret. & ju längre vi stannar på det felaktiga, genom att vi inte orkar ta oss där ifrån, ju mer enegi, kraft och ansträngning krävs det av oss för att hitta tillbaka. LINN


Mys me Linda i stan.


Gu vad jag är trött, helt sjukt... men så är det när man sover för lite.
Om en timme ska jag in till stan med Linda. Vi tänkte ta en fika, strosa runt lite & sen har jag oxå tagit på mej uppgiften att köpa present till min kusin Niklas... så de ska jag se till att göra oxå.

Helgen hittills har varit underbar. De började med att jag gick ut me Linda, Denice, Sara, Magnus och Alex (magnus kompis). Vi drog till Cattelin i Gamla stan. Bra ställe, börjar bara bli lite trött på de... 5:e gången jag var där i fredags. Men Denice & Sara hade inte varit där, så därför.
Igårkväll var jag med Joanna. Vi lagade mat tsm, pommes frites med kyckling, efter det var hon snäll nog att låta mej slå henne i Backgammon... haha, de var första gången hon spelade det, så inte så konstigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen <3

Gästinlägg från er Joanna

Hej. Nu har jag tagit över andras bloggar. Jag tar fanimej över världen. Ni blir aldrig av med mig. Jag är överallt. Jag ser er - hela tiden.

Idag har jag och Karolin lagat mat och myst och snackat skit. Det är väl det livet går ut på? Eller?

Oj nu fick vi fnatt! Dags och springa upp och dansa till Hakuna matata allihopa. Där! Det - är vad livet går ut på.

Hakuna matata på er!!!!

Dagens visdomsord från eran älskade och någelunda hatade poetiska filosof Joanna!

RSS 2.0