.inge mer bloggande.

. tar nu en officiell paus från bloggandet .

helgen...

I helgen blir det plugg plugg plugg. Men det känns okej, vet inte varför... men skönt att bara ta det lungt hemma. Tror det beror på att jag har varit sjuk hela veckan. Nu är det mkt bättre :) Skönt!
Nästa vecka blir tuff (plugg) men oxå kul (syrran fyller år, inge prov efter tisdag). På det sättet är det skönt att ha prov på måndag& tisdag, sedan är det över om man kan ta det lungt. Så längtar till onsdag!

Igår kväll hade tjejerna mys hemma hos linda, men jag gick inte dit pga att jag har varit sjuk ju. Jag och calle såg på en film..mys och gick och la oss hyffsat tidigt, kändes jättbra. Så nu är jag pigg.


Ikväll ska jag på bio om me pojkvännen.. vi får se vilken det blir, LINN

.ta vägen?


Var ska man ta vägen när man har såå mkt att tänka på så man varken vet ut eller in. Var ska man vända sej? Ibland känns det så underbart allt och ibland skit. Så mycket känslor. Jag känner mej förvirrad, lycklig och olycklig på samma gång. Var ska jag vända mej? Är det bra att prata om det lr låta det gå. Det känns konstigt allt just nu, såå sjukt mkt bra.. för mycket. Saknar stillheten, hade den nyss. Men nu när skolan kommer... så medföljer alla andra tankar. Var ska jag ta vägen?

Jag är bara förvirrad och det är mkt att sortera. Men var ska jag börja? & hur ska jag gör? frågor.. jag inte kan svara på.

LINN

precis vad jag behövde.


Kom hem igår kl 21 på kvällen, ha haft det helt UNDERBART!
Längtar redan tillbaka. Tog massor med foton men har inte hunnit ladda  in dem i datan än, men ni får se dem så fort jag har gjort det.
Resan var mer än vad jag någonsin kunnat önska mej, precis vad jag behövde. Vi hade ett jättefint rum som vätte mot havet. En mil lång sandstrand, där vi gick på promenader varje morgon. Vi hade all included, så det var bara och gå och ta paraplydrinkar när man ville. Maten på resturangerna på hotellet var underbara, jättegod mat & fin miljö.
Man kan jämnföra vädret medsvensk sommar ca 23grader...perfekt för mej! Sol varje dag. Så nu e jag brun, eller iaf brun om jag jämför me mej själv innan jag åkte.

Syrran och jag spelade massa fotboll på stranden, syrran mest igenom att hon e grym..are än mej...hihi. Igenom det lärde vi känna massa människor. Jag är förvånad hur många sociala och öppensinniga människor som fanns där nere. För det fösta är de araber och för andra e det muslimer, vilket leder till att detg har en helt annan kultur än oss. Men när man prata me de fick man självklart känna av kultur skillnaderna, men int alls lika mkt som jag hade  trott. De sa va de tyckte, men på nått sätt förstod de våran kultur och hur vi tänkte ändå och det var det vi utgick från när vi träffade de. Vi mixade våra kulturer.
De vi lärde känna bäst var Sana och Amine, amine är för det första en kille..90a, han hade pluggat engelska i 2 år så han kunde göra sej förståd..dock hade han inte så bra ordföråd. Så det var en utmaning att prata me han, men lugnt värt. Sana var i syrrans ålder och kunde inte prata någon engelska alls, men det fungerade ganska bra ändå igenom att Amine översatte. Vi träffade dom nedanför vårt hotell en dag när Amine spelade fotboll (sana kollade på, tjejer spelar inte fotboll i marocko. Bar några enstaka i så fall) Sen första gången vi såg dem, så träffa vi dem 5dagar i rad. Vi kom alla väldigt nära, saknar dem.

Så klart lyckad resa!!
Nu ska jag njuta av de sista dagarna på lovet. Puss LINN


RSS 2.0