!milano!


Idag bär det av til MILANO! Ska bli så himla skönt att komma bort :)
Flyget går kl 17.30 så vi kommer fram ganska sent. Hotelet ligger väldigt centralet, vilket jag tkr e jättebra.. *slipper gå så mkt ;)*
Planen är så att shoppa en dag, titta på *ni vet* fina byggnader och sen ska bi till Bergamo... en lite söt stad utanför Milano. 

 





"Una Hotel Century"

PUSS LINN!!


...en tanke.

...träffade nyss joanna och chanti. Vi satt och snackad om vår egna idealbild och hur andra uppfattar en. Vi konstaterade (dock var det chanti som sa det) att det e kul att veta hur andra uppfattar en... såå om ni vågar berätta, hur uppfattar ni mej? 

Vi pratade oxå om hur olika vi alla e när det gäller att släppa in människor in, & hur öppna vi är. Jag själv är väldigt öppen och tror&hoppas att jag har lätta att släppa människor in. Iband lite för öppen och ärlig, men i längden tror jag det lönar sej. Ibland önskarde jag att jag hade lättare att skaffa "halvbra" kompisar eller vad man ska säga, människor att bara hänga med. Jag har väldigt svår för det, jag e verkligen en person som antingen har jättebra kompisar, som jag litar på eller inga alls. 
Jag tror detta beror på att jag gillar att va med människor jag passar bra ihop med. Gillar inte att vara med folk som jag tycker är okej, schyssta men inte känner mej trygg med. Men ibland tror jag det skulle vara bra. Jag menar jag e ju social. 
Kanska beror det på att jag är så pass öppen. För om jag e för öppen me människor jag inte känner mej trygg med, så kan jag ju råka illa ut. Man ska ju bara lita på människor som man är säker med... som sagt, jag e nog lite för öppen.  

Nu, ska jag iaf över till en av mina bästa polare anna&ta en fika, myyyss. Pusssar LINN

trött&stressad&lov


..jag har en jättekonsigt känsla just nu. Jag e astrött och vill bara ligga och inte göra något alls, men samtidigt e jag sjukt stressad. Det är verkligen int en bra kompination... Det e säkert bara för man inte har kommit hur pluggtempot.
Desutom e jag säkert stressad/rädd för att lovet ska ta slut .. & jag som ska till milano och allt.

Igår kväll låg jag bara hemma. Först var det meningen att jag skulle på "dubbeldejt" med chanti ludde och kris. Men det blev inte så, båda kvällarna pga kriss. Han tycks ha fullt upp... aja, men det e han som missar nått ;) lr va tkr ni?? thihi

Jag vill bara tacka linda för den galna festen i fredags... ;) Jag hörde att du fick det du ville söt!! _;)

Nu ska jag gå och äta frukost.. idag ska jag träffa chanti en kort stund (skylldig henne pengar), plugga nån timme.. träffa anna vi 4 och mysa me Sara ikväll. *jag har föööör mkt att göra.*
Hoppas allt e underbart me er! 

LINNNN! 

.festen och bio me bästa syrran!



...festen hos linda var askul! Roligt folk, fina killar, galna tjejer... ;) Helt enkelt en bra fest!!

& nu ska ja in till stan och se på bio me syrran, vi ska se Max Payne. Så man får hoppas att den e bra..men nu ska jag ta tåget in... Föresten jag gjorde högskoleprovet idag. Det gick inte så bra, men aja..det var ju första gången oxå.

Pussar er linn

.Feeest!


Fest hos linda!! men först sushi .....Weeeii! LOVE!

...glad!


Jag e så glad just nu.
Livet flyter på bra.. 
+ på fredag blir det fest hos linda :) Najs!!
+ det e lov snart = slappa & inge plugg *nästan*
+ jag ska till milano..wieeee!
+ idag ska jag shoppa med Jessica :)

...så du kanske förstår att jag är glad!

Love you...LINN

.SNART LOV!.

Skulle igentligen bara publicerat för två dagar sedan, tisdag!

..gu vad jag längtar till lovet. Helt sjukt!
Jag e såå otroligt skoltrött just nu & imorrn har jag matteprov, vilket inte passar så jättebra ihop. Försöker att plugga, men det känns inte som jag riktigt får käm på det. * eller va man nu säger*. Känner mej så okoncentrerad.. :(
aaja, snart e det lov iaf. Längtar!

Jag ska var hemma till på torsdag och sen åker jag till milano i 4dagar. Ja och familjen ska bo på ett fint hotell, centralt. Planen är väl ströva omkring, titta på fina byggnader, shoppa och sen ska vi till en stad som ligger lite utanför milano. Kommer inte ihåg vad den heter, men det ska vara jättemysig. Så det ska bli skönt att komma bort lite.

På tal om bort, jag åkte till landet i helgen... så missade festen. Tråkigt, men tjejerna verkade ha haft kul, så det e bra!
Joanna, har ringt det flera ggr & får inte tag på dej. Har inte sätt dej på länge heller, du kan väl höra av dej :) :)

Puss er LINN


.fredag!.


...jag e så glad, idag är det fredag!!  sitter på nästsista lektionen, historia,  och skriver om Tycho Brahe, VÄLDIGT intressant!!
Frågan är om jag är tvungen att åka till landet imorrn, jag som jättegärna vill dra på fest med chantii och joanna på lördag :D Meen först måste jag prata me joanna.. om jag får tag på¨henne.

Annars har jag inte så mkt planer i helgen. Förutom atta jag ska plugga matte .. :( aja, men så e det ju i 2an..bara kämpa vidare. Syrran låna massa filmer av hennes polare Julia, guuu va mysigt och bara ligga och kolla på film hela kvällen, irullad i täcket me massa godis!

Borde kanske plugga vidare nu :P hihi...puss LINN

.mkt att göra + bilder från klassfesten.

...Har sjukt mkt att gör nu, det är anledingen varför jag inte hinner att vara så seriös på bloggen just nu. Men alla ni som går i gym fattar va jag menar.

Ville bara säge till joanna och linda ( <3 ) att klassfesten var sjuukt lyckad!! Kan berätta mer sen, måste soooooova nu!
Här kommer iaf lite bilder :


 

Mimmipigg, lilla ida, madicken och Emil!







..om ni vill se mer, kolla på face.

LOVE LINN

.stress.

...jag e såå sjukt stressad. Förstår igentligen inte varför... ska låna en emil keps av jossi. Så skulle träffa henne i stan och få den. Men hon har glömt den ...! Hon säger att hon kan åka och hämta den men det tar ju jättelångt tid för henne... det kan jag inte säga att hon ska göra. Så chantal ska kolla om hon har en som ser underfär likadan ut..så hon e påväg hem och fixa det.

Desutom har jag massa fysik & psykologi. Sedan ska jag försöka fixa ihop att helena ska följa med till sofia med paula och chanti, gaahhhh! aja.. nu ska jag jobba på me mitt stress ...puss LINN

.myskvällhosAlex.


...ja, snackade nyss med earl :) Det var en tag sedan man hörde något av honom, jättekul att han ringde!

Jag har bestämmt mej, jag ska vara Emil (i lönneberga) på klassfesten i morrn ;) Hahha, och helena ska vara lilla Ida!
Ska in till stan i morrn och träffa Jossi, ska låna en kepa (en sån emil har) ... Ska bli ´sjukt kul med klass fest, typ att träffa alla utanför plugget och dessutom lite lulliga. Föresten chantal har bestämt sej att vara Angelina Jolie i Tomb radier. Haha, ska bli skit kul att se.. ;)

Nu ska jag upp till Alex, ska ha myskväll. Jag har köpt massa godis och chips +cola!! Och Alexander har laddat ner massa One Three Hill!! Guu va myssigt.... det e kan inte bli bätter.

Puss på er alla ....LOVE!

.kväll.


...ja, klassen har röstat och det blir tema: filmkaraktär. Jippi!! *not* Har ingen aning vad jag ska vara, nått förslag?!!

Det känns som det enda jag gör är pluggar. Helt sjukt...igentligen e det väl inte så men det e så mkt just nu. Så det e typ det ända jag tänker på + klassfesten.

Nu ska jag äta middag, det blir korta inlägg idag..hihi, bättre än inget!!
LINN

.torsdag.



...nu sitter jag i skolan och ska snart har webbdesign. Vi håller på med photoshop, minst sagt ligger jag lite efter. Eller snarare mkt. Så måste plugga ordentligt!

Föresten vad tkr ni om min nya design på bloggen? :)
Tack till alex som fixa allt! 

Lektionen har börjat nu. puss på er, skriver senare oxå...! LOVE 


.trött.


tisdag = den här veckans trötterdag.

Idag hade jag historia prov, fyfan...men det gick nog bra. *hoppas jag* Känns skönt att ha gjort det. Det jobbigaste me 2an på natur är att, direkt efter man har gjort ett prov (som man har pluggat såååå mkt till) så är man tvungen att ofokusera till nästa prov. Ingen vila ingen roo! För nsta vecka har jag Måndag: PsykologiProv 4kapitel & Onsdag: FysikProv 4kapitel..*sjukt svårt & mkt att läsa*
Såå imorrn måste jag börja plugga... :(

Idag har jag bara gjort 5 matte tal, fast jag ligger 3 sidor back... bara för att jag var sjuk förra veckan.
Kanske inte så kul att läsa om mitt plugg, men det e en stor del av det jag tänker på nuförtiden.

MEN, i helgen blire klassfest!! Lörda kväll rättare sagt... :) Ska bli så himla kul! Både att träffa alla människor utanför skolan, se hur folk beter sej.. kanske till och med slappnar lite av & får se en ny sida hos klassen. Ska bli festt kul....! Iaf, koert har festen hemma hos han i sticklinge. Längtar till det...

Ska sooova nu, e jätte trött! puss LINNN


.söndag.


...har inte varit så aktiv på bloggen i helgen. Har lixom inte orkat...tänkte bara skriva lite nu istället.
helgen har varit bra. Idag har jag pluggat som en häst, har historiaprov på tisdag. Har skrivit anteckningar på alla sidor. Tog en lång paus mitt i pluggandet, satt och åt mörk choklad, drack te och såg på Iron man. Det var faktist riktigt bra :) Början var bäst iaf.

Imorrn e det måndag och e inte taggad på nått sätt. Känns lite som livet bara går ocxh går utan att nått igentligen händer... guuu vad jag längtar till slutet av gym! Aja, det e ju mindre än 2 år kvar dit ..*det är  väl inte så långt!!*.

Ska nog ringa alex nu, pusss LINN

.mer än ett år sedan.

..på måndag kommer Niclas hit. Jag träffade honom för mer än ett år sedan på gotland. Hahha, helt sjukt... jag var ju där me viktor och anna. Träffade först niclas en kväll, kommer inte ihåg såå mkt ava det, jag tror vi grillade då ocxh viktor träffade ruben (en kille bara, vet inte så mkt mer om han än va han heter) :). Sen tror jag att det vara jag och anna som ringde niclas och på nåttsätt hamnade vi på en fest hon en tjej som hette Tove, om jag minns rätt.

Sen dom två ggr.na så har jag inte träffat niclas mer. Men på nått sätt började vi chatta en del på msn (ganska mkt) och sen har vi typ ringt varandra ända sedan dess..."jag är dock ganska dålig att ringa*. Men uppskattar vårat förhållande väldigt mkt ändå ...fast vi bara har träffats vi två tillfällen typ 3h som högst, sammanlagt XD :)
Så iaf ..ska träffa han på månda ..ska bli väldigt kul.. !

 






 


.torsdag&sjuk f*ck.

.
..sjuk. Fan vad jag hatar det. Man blir helt invalid...man kan tinte träffa sina kompisar. Man kommer efter i skolan (därför f*ck). Konstigt nog vill jag gå till skolan. Förut uppskattade jag faktist att va sjuk en stund så attt jag fick vila upp mej...! Men nu har jag bara ångest...för allt. Så jobbigt.

Men jag brukar ta igen ganska fort. när det gäller plugget Ska se till att plugga fysik idag och matte såå jag inte kommer så mkt efter. Tog e alvedon för en stund sen så den börjar verka snart. kan plugga då.

Nu sitter iaf syrran mittimot och äter frukost. Hon tror att hon har bråttom till skolan fast hon har all tid i världen. Men så var jag oxå när jag gick i 9an, stressad fast man inte behöver. So she is not to blame...!

ska gå och sova en stund nu...puss, hör kanske av senare.
LINN

.sjuk!.


..mår dåligt, är sjuk. Ont i huvudet, allmänt förkyld och hängig +´lite feber. SEGT säger jag!
Mitt liv känns väldigt komplicerat just nu. Det känns som det var 1dag sedan jag var tsm med Viktor, men samtidigt käns det som en evighet. Tänk hur mkt som kan förändras på så kort tid. Livet är konstigt!
Jag hoppas verkligen jag och viktor kan vara riktigt bra kompisar..längtar till den dagen vi kommer dit. men jag har tålamod. Det känns bra men konsigt, det e ju ändå en jättestor förändring..... :)

Guu vad det regnade idag föresten, helt sjukt men mysigt!!!
hade nyss en jättestort fajit me min syrra!!, fan vad jag hatar henne ibland... aja.

// Karolin

RSS 2.0