.onethreehill.




VEM ÄLSKAR INTE ONE THREE HILL!??




... det älskar mest i One three hill är buskapet. OTH är inte bara en grym tv serie med underbara karaktärer och vackra människor utan också en serie som har ett djup.  Serien är både känslosam, vacker och tar upp ämnen som man kan leva sig in i. Budskapen i varje avsnitt får verkligen en att tänka&uppskatta det man har. Den person jag gillar mest i serien i Peyton Sawyer som spelars av Hilarie Burton... älskar henne. Jag tror det beror på att jag kan känna igen en del av mej själv i henne.

Det är iaf en underbar serie som jag tycker är väldigt underskattad...

Så alla som inte har sätt one three hill borde ta och se ett avsnitt, ni kommer inte ångra er!! 



Brooke Davis -Sophia Bush




Lucas&peyton




.loveyourfriends!.


ja, gårkväll var underbar. bBörjade med att alexander *som jag försöker kalla han istället för Alex* kom ner och pluggade me mej. Blev inte så mkt plugg fören vi började laga mat åt min familj och oss. Det blev jättegott.
Efter middagen så ringde jag till joanna och linda, dom övertygade oss lata mäniskor *som var så trötta efter matlagninge tiihi* att vi skulle komma över till linda.

Såå vi kom till linda vid halv tio. Där satt det tre tjejer och linda (har inte lyckats komma på vilket kön linda e ännu) ;). Så där satt vi 4tjejer, 1kille och en linda och hade trevligt. Cet var en rolig blandning. Sen efter lite omochmen kom Chantii oxå :) Hon drog vidar på nån fest Fabian (g-klassen) hade. Hur var den Chantii? Mkt människor?
Haha. djupa diskutionen följde kvällen. Vi kom till och med in på mamma&pappa ledighet. Linda ansåg att mamma han mar "moderkänslor" än va pappan har, och så har det altid varit. det här beror på att  mamma bär på barnet och föder det & därför utvecklar moderkänslor tidigare och där igenom starkare än pappa. Jag vet inte riktigt om jag håller medom denna punkt...VA TKR NI?

Det var en underbar kväll.. som jag tkr borde göras om!
LINDA det e kul att vi har blivit så tajta... älsklar det. Vi kan ju setill att ta en fika iveckan om du kan!! ;)


 

Puss på er alla! Linn


.Lidingöloppet&shoppa.

Gooomorgon!!
Jag har nyss kommit hem från att sett pappa sprungit lidingöloppet. Gud vad jag älskar lidingöloppet verkligen. Ja menar så många mäninskor som springer tillsammans..så många männisjor som tränar för det & når upp till sitt mål. Det var kul att se pappa komma springande lättg ocvh med ett leende på läpparna :d Gud vad han har tränat för det.

nu sitter jag iaf och väntar på att anna ska göra sej klar för att vi ska in till stan och SHOPPA tillsammans!! Ska bli så himla kul, älskar verkligen att shoppa.. det bä'sta som finns. Jag e igentligen inte ute efter nåe speciellt men....köper väl det som jag hittar och gillar. Min kära mor och syster är oxå inne i stan..dom ska köpa en present till julia, syrrans bäst polare..så ska väl trädffa dom lite oxå!

sen i eftermiddag ska jag träffa alex och fika litegranna. Han e på träning & spelar amerikanskfotboll för Hersby.. just nu. Ska träffa han efter det.. :)
Sen ikväll ska jag eventuellt på en fest med Helena i min klass, Chantii ska oxå me. Så det ska bli jättekul..men vi får se om det blir av, annars ska jag träffa min älskade kompis Linda och the gang ;) Jag hoppas jag hinner me båda!

Nu ska jag iaf dra vidare in til stan...va ska ni göra idag?? puss Linn


.kvällfredag.


jag har precis sätt på film me min kära familj... funderar att dra över till alex och se heroes. Men vi får se, är väldigt trött! har inte bestämt mej ännu..men vill ju träffa alexander oxå. ska ringa han snart!

Idag har det varit en sådär bra dag, men me lite negativa inslag. Gick inte så jättebra på engelska, okej.. men kunde ha gått bättre,. men jag gjorde så bra jag kunde & det e väl det som räknas :)
Sen träffade jag viktor..var väldigt kul att se han och så & desutom så verkade syrran väldigt glad att träffa han...*dom e ju väldigt tajta* :)

Ska nu ringa alex nu... skriver imorrn, puss

fredag morgon!

Gooomorgorn alla sööta människor!
Ja, själv gick man upp lite väl tidigt. Jag vet inte riktigt varför jag vaknade men ...hmm, fick ju lite extratid att skriva här, så det e bra. Om 30min har jag mitt engelska prov..gahhhh! Men jag tror det kommer gå bra *försöker iaf intala mej det* ;). Senare idag ska vi klassen få tillbax matteproven vi gjorde förra veckan, iaf vad chantii sa till mej :) Så det ska bli kul, förhoppningsvis!

Jag slutar plugget kl15 idag och sedan ska jag träffa Viktor. Vi ska ta en fika på tindra..så det bli trevligt! Sen ska virre äta middag hemma hos mej.. min familj saknar han och han saknar dem såå där har vi anledingen :)
sen får vi se vad som händer, det brukar alltid dyka upp något i sista minuten.. om inte såå stannar jag hemma och ser på en bra film. /eller kanske träffar alex/ ..neeejuste, hans ska ut ikväll tror jag..aja, vi får se.
... va har ni för planer ikväll då?

ska äta frukost nu...pusspåer<3

Linn&chantal..och pudlarna.




Min sööt/tokiga kompis chantal&jag + pudlarna!

Det var ett tag sedan, men igenom att det e en så fin bild e ja bara tvungen att lägga ut den på bloggen, men iaf...
jag och chanti hade lång håltimme och vi bestämde oss att äta lunch nere vid vattnet.
"det var jättevarmt och sjukt mkt getingar ;)" Sen på hemvägen stod det en kvinna vid strandkanten och plockade skräp. Vi tyckte det var lite konst, men iaf... hon frågade tillsist om hon kunde ta bild på oss med pudlarna.." som var hennes hundar of course !
...& det e så den här bilden kom till!

ps. lägg märket till valpen chanti håller i, såå söt! ds Love<3

Saknar dej sara!





Jag och sara med amandas söööta katt!

Sara, saknar dej jättemycket!!

Sara är i frankrike 1år. Hon åkte i augusti och kommer väl hem till sommaren. Hon verkar ha det jättebra iaf, skriver mail på facebook helatiden... så det e iaf något. Men inte samma sak som att träffa henne varje dag i plugget. Saknar våra långa samtal i tele på kvällarna...haha, och hennes familj som alltid störde henne när hon pratade me mej. ...

Puss på dej sööt!  <3

Torsdag..

Heej allihopa!
Guu, jag tror jag håller på att bli sjuk..är jättetrött fast jag gick och la mej vi 22 i går kväll. Jag försöker ta det lungt så jag kan motarbeta förkylningen "vem vill vara sjuk på helgen". Måste verkligen plugga engelska men orkar inte, dom där j*vla glosorna tar kål på mej...jag får bara inte in dom. Säg mej, varför ger man 180st glosor till ett prov på 1h? Det känns bara så onödigt. Det kommer säkert bara komma med 3st av alla. Aja, pluggingen får bli lite senare.. :)

Jag längtar till helgen såå sjukt mycket.. bara sitta och inte göra någonting. Jag hoppas det händer nå kul! som förra helgen. Jag var på fest i nacka, med joanna, linda och chantal. Var en klart lyckad fest måste jag säga... alla var nöjda, om man kan utrycka det så *tihi..*
Jossi kom hem i veckan :D Hon har varit i Italien, Rom, och shoppat loss. Är avundsjuk! Men det bästa e väl att man kan låna lite sexxia kläder av henne. Men iaf, jag ska nog försöka träffa henne oxå.
Sen har jag inga andra planer för helgen, vilket e såå skönt!

Skriver kanske lite senare, Puss Linn
 

Onsdag.


En till dag har gått! det har varit en väldigt lång dag med mkt plugg... och ännu mer plugg blir det, rättare sagt, engelska glosor. På fredag har jag ett stort engelska prov och jag måste, bland annat, kunna 180 st glosor... vilket jag idag kan typ 1/3 av ..gahhh!!! Aja, det kommer nog gå bra hoppad jag.

Mitt snygge ex, ska på derbyt ikväll... "vill oxå gå" . Heja Djurgården säger jag! Blä på dej alex, din råtta.. ;)
Vi får se hur det går, synd att man inte har Canal + så man kan se det där.. "/ 
Men virre har lovat att rapportera till mej under matchen, så det e iaf bra.

Jag är jag fick en tanke idag när jag pluggade; tänk om man skulle lägga ihop alla timmar alla Hersby elever pluggar per dag! Det skulle bli men än 2 veckors plugg..om inte mer. Det e helt sjukt, hur mkt tid vi lägger ner på kunskap..och för vad..Joo, typ att få ett bra jobb. Men vadå, vad leder det till igentligen.. är kunskap verkligen det viktigaste?
Det finns ju så sjukt mkt att uppleva ..som att typ resa och att upptäcke ´nya platser och människor. Och här sitter vi, fast i skolan och pluggandet. Vi har ju inte själva valt att samhället ska va uppbyggd på kunskap..och att vi måste plugga för att få en bra ekonomiskt i framtiden, så vi kan må gott... det e lite synd om oss tkr jag.

Men om man är realistisk, så ser man ju att samhället är utformat på det bästa sätt för att det ska kunna fungera. Jag vet inget annat sätt som är bättre än vad det är idag.. och om nån visste det så skulle det väl redan vara så. Eller vad tror ni?

AjA, det är väl bara att kämpa vidare..fyfan säger jag.
// Karolin

Personlighets test.

Ja, chantii skickade en länk till ett personlighets test...haha, så var tvungen att göra det!

Mitt resultat:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Chantis resultat:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Tycker ni att det stämmer? ...thihi Linn


Lovetest!


Kärleks&Sex test för dom som inte e känsliga.. :)
klicka på länken här: http://gud.us/lovetest.php?page=619896
Jag har själv gjort det...

Puss på er alla så länge!


.kärlekföralltid.




Jag undrar om vi går igenom "breakups" bara för att vi ska lära oss hantera våra känslor bättre och kunna gå vidare I livet. Är alla förhållanden till för att göra oss starkar, så att vi klara oss i livet? Eller är det bara baksidan, det negativa av ren kärlek?

Jag tror båda frågorna stämmer. Jag tror att förhållanden finns för att göra oss starkare och visare. Av varje förhållande lär vi oss något som är bra för näst. För efter att man har insett att det inte kommer bli bättre än såhär och att man varken ska eller kan gå vidare i förhållandet. När man precis inser att det måste ta slut. Det är nog den punkten man "falls apart". Det är som att hoppa ut för en brant ravin och inte veta om man någonsin kommer hitta en botten, något stadigt och tryggt att stå på. Visa människor faller nog i en oändlig tid och finner nog riktigt aldrig en botten, men för andra kanske inte det är med än ett litet hopp tills de hittar sin botten. Efter man har tagit hoppet och efter en tid hittat sin stadiga mark igen, tror jag man har hittat något bättre än vad man hade tidigare innan kärleken ens hade börjat pirra i magen. Jag tror eller kanske vill tro att slutet på ett underbart förhållande inte behöver betyda slutet på kärlek och trygghet, utan början på något ännu bättre. 

Karolin 15augusti



min nya blogg!

Ja, alla skaffar ju blogg nu och jag tkr det verkar som en kul grej...så varför inte!
Jag vet inte vad det blir för slags blogg men jag kommer väl skriva om mitt liv och vad jag tycker & tänker :)
hoppas ni njuter av de!! ;)  tihi..kramis

RSS 2.0